Terápiás beszélgetések

Sokan szereptévesztésben élik az életüket egy általuk nem realizált forgatókönyv mentén. Férjként lehet, hogy lecsúsztál a gyerek szintjére a házasságodban, gyerekként a feleség szerepébe kényszerülsz, anyaként a saját anyád életét éled meg. Hol vagy te? Mikor kezded el élni azt, aki vagy? Sokan íratlan szerződéseket valósítanak meg. Önmaguk sem értik, miért viselkednek úgy ahogy, de játszák a kerítők szerepét, de maguk sosem boldogak, szuper jó coachok, de mégis magukkal nem haladnak, megeszi őket a féltékeny társ, de nem értik miért. 

Lehet, egy láthatatlan szerződés alapján cselekszel. Te tartottad egybe a szüleidet, ezért ezt a szerződést újraéled mint kerítő. Te születésed segítette anyádat, hogy elmeneküljön otthonról, ezért ezt a szerződést más élethelyzetben is újraéled, és lesz belőled egy jó, de boldogtalan coach. 

Te tisztában vagy a szerződéseiddel? 

Fel is mondhatod őket, hogy el kezdd tudni élni azt, aki te vagy. 

Gyere el és próbáld ki!

Foglalj időpontot a 06 20  274 5452-es számon, vagy küldj egy e-mailt a hello@csigebogi.hu címre!

"Először furcsának éreztem arról írni, miért találom hasznosnak egy kisbabát ‘terapeutához’ járatni, hiszen ők tiszta lappal kezdenek, és azt hiszem pont ezért érdemes Bogihoz menni, hogy minél tovább tiszta legyen nekik az a lap. Mióta Bogihoz járunk kézzel foghatóan és szemmel láthatóan is javult az egészségi és mentális állapotunk, és azért a többesszám, mert ahogy én változni és alakulni kezdtem úgy oldódtak ki bizonyos elakadások a kisfiamban is. Baba és mama elválaszthatatlanok, ezt eddig is tudtam, de hogy egy baba mennyire érzékenyen leképez bennünket, vagy az őt körülvevő érzéseket az a terápiás alkalmak során vált megkérdőjelezhetetlennek számomra. Nem az anyaság, a gyermekvállalás, a párkapcsolat, a sérülések okozta mozgáskorlátozottság vagy az évek óta elhúzódó étkezési zavaromra kaptam megoldást, hanem segítséget a mindennapi élethez. Így hazudnék, ha azt mondanám minden rendben van, hisz az élet folyton zajlik, de Bogi rávilágít arra a nézőpontra, hogy élni másként is lehet. (nemcsak a berögződéseink nyomán) És hiszi akárki vagy sem, de a gyerekeknek, babáknak már éppúgy megvannak a hozott szokásaik, amire még ráadásul a szülők programjait is rámásolják. Hogy példával is éljek, fiúnk ekcémája 2-3napon belül megszűnt, amint a párkapcsolatomon dolgoztunk, ellenben bizonyos mozgásfejlődési lépcsőkön, félelmeken ‘egyedül’ kellett helytállnia kisfiamnak, miközben hátulról én, engem pedig Bogi támogatott a meglátásaival. Nem állítom, hogy segítség nélkül nem oldódtak volna meg ezek a dolgok idővel, de pont ez a baj....ki tudja mennyi idővel."

B. Detti (30 éves)

"Nagyon hálás vagyok neked! Szörnyen megmozgatsz! S irtó jó irányba! S a kommunikációs stílusod, hogy csomó pszichológiai szakszavakat használsz köznyelven az én/Te életem(d)re, még jobban bemozgatja a gondolkodási módom, rálátásomat a dolgokra. Programokat, mintázatokatt szeretném lerakni, mindenszinten és minden kóros működési módnál. A depit egy rossz konfliktus kezelési módnak hivom. Ma egy b.nőmmel talizok, útközben viszek 1 füzetet, s összegzem a tegnapit, s filozok main... Millió ember van, aki ennél több tudással sem képes arra amire Te tegnap képes voltál! Tényleg köszönöm! őrületes jó vagy!"

H. Kata (32 éves)

„Nagyon nehéz megfogalmazni miért is jó nálad lenni, veled beszélgetni. Mintha egy védelmező mátrixban lennék, amiből felismeréseket elvihetek magammal és amelyek lassan átalakítják a gondolkodásomat és megváltoztatják az Életemet."

F.Mária, 49