Sportteljesítményt növelő kezelés

Szerző: | okt 22, 2020

Gondolom, neked sem jutott még eszedbe, hogy a masszázst másra is lehet használni, mint az izomcsomók eltüntetésére, a test regenerálására, vagy lazításra.

Nos, én edző is vagyok, ezért teljesen másként közelítem meg a masszázst, mint azt szokás.

Több súlyt szeretnél megmozgatni? Mélyebbre szeretnél előrehajolni? Jobb idővel futni? Erősebbeket rúgni? Erre a masszázzsal rásegíthetek!

Gyakran egy rossz egyensúlyi rendszer visszafoghat a teljesítményedben. Egy izomtapadás. A lúdtalpad. A gerincferdülésed.

Lehet, eddig úgy tudtad, hogy a masszázs csak az izmok regenerálásában játszhat szerepet. Kimasszírozzák az izomcsomókat, és akkor jobban érzed magad. Vagy a regenerálódásban. Sőt, ez csak a sportolók hobbija, meg a vénasszonyoké. Hát, nem.

Segítek abban, hogy a maximumot tudd kihozni magadból. Lényegtelen, hogy élsportoló, vagy hobbi sportoló vagy, megérdemled, hogy megismerd a valódi határaidat!

Ez egy kezelés csomag. Nem egyszerű masszázs. Felmérem az egyensúlyrendszeredet,feltérképezem, hogy milyen állapotban van az izomzatod, a vázrendszered, és ezek alapján fogok neked egy egyéni kezelési tervet összeállítani.

Ha szeretnél jobban teljesíteni, itt a lehetőség!

Ki jöhet, ki nem, mikor igen, mikor nem?

Mit hozz magaddal, mire lesz szükséged?

A tünet olyan, mint egy rossz összefolyó a fürdőszobában

   A tünet olyan mint egy rossz összefolyó a fürdőszobában   Ha rosszul van beépítve az összefolyó a fürdőszobában, mert arrafelé nem lejt, hanem éppen arrafelé emelkedik a padló, akkor minden zuhanyzásnál állni fog a víz a fürdőszoba egyik sarkában....

Az ex-leprás – miért nem működnek mindig a terápiák?

- Csoda történt velem! Meggyógyultam! Csoda történt velem, baromi nagy csoda! Jézus csinálta! Szökdécseltem, végeztem a munkámat. Egyszer csak ott termett és meggyógyított. Volt üzlet, nincs üzlet. Egy pillanat alatt odalett a megélhetésem. Azt sem mondta: fapapucs,...