Fájdaloműző masszázs

Szerző: | okt 16, 2020

 

Ne csak migrénre, derékfájásra, nyakfájásra gondolj, amikor fájdaloműzésről beszélünk!

Vannak varrónő klienseim. Nekik nem csak a hátuk fáj, de a csípőjük a ruhaszegéstől, a kezük zsibbad a könyökléstől, vagy a kar kitartásától.

A kismamáimnak sem csak a derekuk fáj, hanem legtöbbjüknek panasza van a talpával, bedagad a bokája.

Ha épp műtöttek, a heget érdemes mobilizálni, hogy ne legyenek jelentős letapadások, amik a későbbiekben például mozgásbeszűkülést, fejfájást, orgazmusproblémákat okozhatnak.

Nem csak kisbabáknak fáj állandóan a hasa. Lehet, hogy emésztési gondjaid vannak, a hasmasszázzsal lehet aktivizálni a bél renyheségét.

Ha el volt törve a lábad, kezed, akkor részmasszázzsal fel lehet ébreszteni csipkerózsika álmukból az izmokat. Sőt, a csonthártya ingerlésével a gyógyulási folyamatokat fel lehet felgyorsítani.

Egy szónak is száz a vége. A masszázs nem merül ki a hátmasszázzsal. Bárhol jelentkezhet makacs, vissza-visszatérő kellemetlen érzés, fájdalom, zsibbadás stb. Ezekkel nem kell megtanulnod együtt élned, hanem érdemes eljönnöd kezelésre.

Aktuális problémádtól függően állítom össze a kezelési protokolt. Javulást már az első alkalom után fogsz tapasztalni. Gyógyulásod mértéke és üteme csak azon fog múlni, hogy milyen szorgalmas vagy a házi feladatokkal, amiket adok a kezelés végén.

Itt az ideje, hogy foglalkozz a problémával!

Ki jöhet, ki nem, mikor igen, mikor nem?

Mit hozz magaddal, mire lesz szükséged?