Csecsemőkori reflexek oldására kezelés

Szerző: | nov 16, 2020

Lehet, sok helyen jártál már, és sok mindent elolvastál, mire ide kerültél. Remélem, kiváncsiságod itt tart, és majd találkozunk.

Csecsemőkori reflexek nem csak a csecsemőknek okoznak gondot, hanem ovisoknak, iskolásoknak, felnőtteknek is. Babáknál a mozgásfejlődésbe szól bele, nagyobbaknál koncentrációs zavarokat, mozgáskoordinációs problémákat okozhat.

Neked is valamilyen mozgásfejlesztő foglalkozást ajánlottak, miután felmerült a gyanú, hogy fejleszteni kell a gyereket? Ez rendben is van. Bár, ha tudnák, hogy egy jól felépített masszázsrendszer a megfelelő gyakorlatokkal kombinálva csodára képes, akkor biztosan beemelnék a masszázst is az ajánlott kezelési tervbe!

A csecsemőkori reflexek ha fent maradnak, nagyon sok problémát okozhatnak. Figyelemzavart, Térérzékelési zavart. Egyensúlyi rendszer zavarát. Diszlexiát. Viselkedészavart. Nyelvtanulási nehézséget. Mindentől megijedést. Bizonytalanságot. Önértékelési zavart. Tengeribetegséget. Stb. Ezeken lehet a masszázs segítségével is segíteni.

A hozzám hozott kisbabák többen is nálam kezdenek el forogni, vagy kúszni kezdeni. A viselkedészavaros kisiskolások, ovisok lenyugodni. De ezekről olvashatsz a blogomban is.

Gyertek el!

Ha szeretnéd stabilizálni és meggyorsítani a fejlesztési folyamatokat!

Ki jöhet, ki nem, mikor igen, mikor nem?

Mit hozz magaddal, mire lesz szükséged?